Multiplayer Test Demo Soldier of Fortune II: Double Helix

Gisteren verwezen we al naar de nieuwe demo van Soldier of Fortune II: Double Helix. Vandaag zouden we wel eens willen weten wat jullie ervaring is met de game die weer zoveel ophef in het actie genre creeert. Nog niet gespeeld? Download dan hier de demo.

Soldier of Fortune 2 Double Helix is het ultra realistische vervolg op Soldier of Fortunel. De meest realistische 3D FPS ervaring ooit brengt je naar de dodelijke wereld van de professionele huurling! Opnieuw kruip je in de huid van John Mullins: wapenspecialist, anti-terroristen huurling en militair consulent. Er is een nieuw en arglistige bedreiging ontstaan in de vorm van een bio-terroristen organisatie die een verschrikkelijk virus hebben ontwikkeld. Nu is het aan jou de taak deze terroristen een halt toe te roepen, voordat zij het virus loslaten op de mensheid.

Deze multiplayer test demo representeert niet de uiteindelijke versie van het spel, maar we zijn wel benieuwd wat jullie ervaringen zijn.

  1.   
    Proteus's avatar

    Zeker wel mooi spel. Echt top gewoon. Alleen die servers die er zijn om op te spelen, zijn een beetje !@#$. Dus beetje stoterig spelen, maar buiten dat vind ik het echt een goed spel, ook omdat ik maar met moeite 1e kan worden 😉

  2.   
    VirtualJr's avatar

    Nou, ik vind SoF2 niet echt een multiplayer spel. Het speelt gewoon niet zo lekker als een UT of Quake spel in de multiplayer. Nope, geen mij maar de singleplayer demo van SoF2, dan komt dit spel pas echt tot zijn recht.

  3.   
    Proteus's avatar

    true, maar dit is ook meer een soort RTCW, Desert Storm, Ghost Recon etc.. genre in multiplayer that is 🙂

  4.   
    Puck2's avatar

    Ik kan het niet spelen, mijn computer kan het niet trekken 🙁 Ik probeer me dus maar te vermaken met oude spelletjes als Unreal Tournament en Colin McRae Rally.

  5.   
    Martijn's avatar

    ik digg dat spel ook niet, met mijn modem…………

  6.   
    Proteus's avatar

    Sendar, wat voor PC heb je dan?

  7.   
    Puck2's avatar

    De pc is snel genoeg, maar daar heb ik maar een voodoo 2 kaartje bij, dus dat accepteerd het spel niet.

    En mijn laptop is een celeron 800, 128sd-ram, met 8mb video… hier loopt het dus ook niet soepel.

    Helaas helaas, maar ik ben momenteel aan het nadenken of ik misschien een goede snelle pc wil kopen met mooie 3d kaart, of misschien een X-box, daar twijfel ik nog beetje aan.

  8.   
    Proteus's avatar

    Ik zou voor de PC gaan 😉

  9.   
    VirtualJr's avatar

    Nee man, Xbox is veel krachtiger dan elke andere PC in zijn prijsklasse. En bovendien zonder al de mukken van een PC ]-)

  10.   
    Puck2's avatar

    Dank dank! Ik heb nu duidelijk een besluit kunnen nemen dankzij jullie raad… ahum NIET DUS ;):):)

  11.   
    VirtualJr's avatar

    Oke, heel simpel:

    Je kan duizenden euro’s uitgeven aan een PC met een Geforce3 Tinogwat erin, en dan kijken naar wat voor spellen er op de PC gaan uitkomen.

    Of je kan een Xbox kopen voor het geld van die ene 3Dkaart, ook Geforce 3, ook snel, zonder installatie problemen en al die shit en bovendien heb jij al een oude computer voor mail en internet. En dan kijken naar wat voor spellen er op de Xbox uitkomen.

    Maar als je het mij vraagt zit het me wel gescheten met die PC, bijna alleen maar shooters de laatste tijd (drie ofzo zijn leuk, maar dit…), terwijl consoles veel meer en ook betere spellen krijgen de komende tijd, en dan voornanelijk de Xbox.

  12.   
    Puck2's avatar

    Ja dat is wel zo, de X-box heeft krijgt veel meer afwisselende spellen denk ik, pc is laatste tijd alleen maar shooters en rpg games 🙁

  13.   
    Villeneuve2's avatar

    op pc kan je meer dan op console

  14.   
    VirtualJr's avatar

    Jep, maar hij heeft al een PC voor de dingen als tekstverwerken en internetten, dan ga je toch niet nog eens extra zo achtelijk veel geld uitgeven?