Jet Set Radio komt naar de NGC!

Op een pers conferentie van Nintendo is bekendgemaakt dat er door Sega een spin-off van Jet Set Radio, de coole skategame die overal hoge ogen gooit, op de NGC zal verschijnen. Hij zal hier waarschijnlijk Jet Daily Grind Radio gaan heten. Die vreemde naam komt door een verhaalwijziging.

Je speelt nu namelijk niet meer een tiener op rollerskates (met een paar raketjes) die overal graffiti achterlaat, nu speel je een heuse zakenman die op rollerskates de stad doorkruist om pamfletten van je bedrijf op te hangen. Op die manier wordt er meer aandacht voor je bedrijf gegenereerd en dus ook meer winst behaald.

Met deze verhaallijn wil Sega ervoor zorgen dat het een volwassen spel wordt. Volgens hun is het hard nodig dat de NGC van zijn ‘kiddie’ status afkomt.

  1.   
    Martijn's avatar

    Ten eerste: Nintendo heeft echt niet de hulp nodig van Sega om van hun kiddy imago af te komen, want ze zijn zelf al hard bezig.

    Ten tweede: Een zakenman op skates die zijn bedrijf promoot?? Erg ver gezocht en erg uncool

    Ten derde: Jet Set moet niet volwassen worden, dat zuigt gewoon.

    Slecht idee van Sega (Wie komt er nou weer op zo’n idioot idee??)[^]

  2.   
    a141620's avatar

    Martijn NINTENDO blijft altijd kiddy en zal ook nooit volwassen worden. 😀

  3.   
    Zay's avatar

    the console, dit weet je al:
    ben het daar niet mee eens, en heb nintendo ook nooit kiddy gevonden… maar PS krijgt nooit zo’n goede image als nintendo. kiddy of niet.

  4.   
    VirtualJr's avatar

    hehe, Zay heeft wel gelijk. De PS2 is absoluut niet meer het coole imago van de PSX, eigenlijk heeft de PS2 helemaal geen imago meer. Als voorbeeld; die vet vage reclames op TV [^]