GBA: nieuwe spellen onderweg

Sega heeft aangekondigd dat er weer vier nieuwe spellen van hen naar de Gameboy Advance komen. Het gaat om Crazy Taxi, Monkey Ball, Virtua Tennis en Phantasy Star. Multiplayer zal in deze spellen de grote nadruk krijgen.

Virtua Tennis kunnen we aan het einde van dit jaar verwachten. De rest zal aan het begin van 2003 het levenslicht zien in Europa.

  1.   
    Scampi's avatar

    In hoeverre kunnen games als Crazy Taxi en Virtua Tennis boeien op een GBA! Geef mij die games toch maar op een PS2, Xbox of GC!

  2.   
    Zay's avatar

    op dit moment heeft de GBA dezefde kracht als een PSone…
    en dat dan in een pakketje van 1/3e van de grote 😉
    Het doel van de GBA is nooit geweest ps2 te verslaan in kracht, want dat is gewoon nog niet mogelijk op dit moment. (zonder een koelkast mee te sjouwen dan)

  3.   
    a141620's avatar

    Zay, iek bin er weer.
    Wat lul jij nou, die GBA heeft stereo geluid, maar het enigste wat ik hoor zijn piepjes, die op een Nokia nog beter klinken. En trouwens , neem nou dat nep Gran Turismo spel op die GBA. Is niet echt te vergelijken met GT2.
    Die GBA is leuk voor Mario-kiddies maar alle spellen zijn gewoon rechtstreeks overgenomen van de SNES. ( Zie nou f-14 tomcat, heette op mijn SNES Jetfighter: Full Burn, en dat nep race spel is gewoon Diablo op de SNES)
    Ik wou SNES spellen niet echt vergelijken met GT2, Ace Combat 3, Syphen Filter3, Final Fantasy 8&9. ( o ja, ik zie nog geen graphics a la Final Fantasy op die GBA!!!)
    P.S. op zo`n schermpie van 2 bij 2 ziet het er wel goed uit, maar wel eens GBA gespeeld op de TV?
    Niet echt wat je noemt oogstrelend!!!
    Don`t underestimate the power of Playstation!!! [^]

  4.   
    _-*MaRnE*-_'s avatar

    Jongens kap nou is met dat kinder achtige gedoe man! Oke the console, jij bent gewoon anti-nintendo fijn dat weten we nu wel weer, ga dan gewoon geen berichten plaatsen bij nintendo nieuws berichten want je lokt dit soort gesrpekken alleen maar uit, maruh,