Xbox: ‘Lord of the Rings’ screenshots en info

De geweldige verhalen van Tolkien zijn weer helemaal terug! Na de verfilming van het eerste boek van Lord of the Rings (the Fellowship) en een groot aantal herdrukken van de boekenreeks komt er dan nu een spel van naar de Xbox. En wat voor een spel!

Het spel heeft een derdepersoons-view, en zal een ‘zelda-achtige’ gameplay hebben. Volgens de makers zal het spel het verhaal van de boeken volgen. Ook wordt er gewerkt aan een versie voor de Gameboy Advance, die in oktober 2002 moet verschijnen.

De releasedatum? De Xbox is hier in maart, maar ‘Lord of the Rings’ zal pas in de komende herfst verschijnen. Kijk alvast naar de volgende screenshots. Let wel op, hoe mooi ze er ook uit zien, dat kaartje rechts onderin ziet er bij alle plaatjes hetzelfde uit. Of het dus betrouwbare ‘in-game shots’ zijn valt te betwijfelen.

 1.   
  Paus's avatar

  Ik denk dat ik maar heel snel een PSX2 ga kopen 🙂

 2.   
  Viperations's avatar

  Deze shots zijn niet van de PS2, maar de Xbox he? Maar of ze heel betrouwbaar zijn…. dunno, je kent MS.

 3.   
  Frodoneo's avatar

  Het zier er allemaal erg mooi uit. Echt realistisch niet, ik bedoel dat het niet echt op de film beelden lijkt. En ook niet echt bij wat ik me van het boek had voorgesteld, dat ik overigens gelezen heb voor ik de film heb gezien, zoals een echte fan dat doet 😉