Jackass Presents: Bad Grandpa Blu-ray

Na een aantal hilarische Jackass-films vond Johnny Knoxville het tijd worden voor een spin-off. In Jackass Presents: Bad Grandpa gaat hij als Irving Zisman op pad, samen met zijn kleinzoon Billy, en komt hij terecht in de meest uiteenlopende situaties. Inmiddels liggen de DVD en Blu-ray van de film in de winkel en gaan wij voor jullie kijken of het ’t waard is om deze aan te schaffen. Maar eerst blikken we nog even terug op de film.

Over de film
Regisseur: Jeff Tremaine | Cast: Johnny Knoxville (Irving Zisman), Jackson Nicoll (Billy), Spike Jonze (Gloria), Catherine Keener (Ellie), Greg Harris (Chuck), Georgina Cates (Kimmie) e.a. | Speelduur: 92 minuten | Bioscooprelease: 24 oktober 2013

In Jackass Presents: Bad Grandpa reist de 86-jarige Irving Zisman (Johnny Knoxville) samen met zijn 8-jarige kleinzoon Billy (Jackson Nicholl) door Amerika. Ze komen in de meest bizarre situaties terecht waarbij ze nietsvermoedende mensen op straat altijd weten te shockeren. Dit wordt de meest krankzinnige candid-camera roadtrip ooit!

Over de Blu-ray
Beeld: 1080p HD 1.78:1 Widescreen | Geluid: DTS-HD MASTER 5.1 Engels en Dolby Digital 5.1 Frans, Spaans, Duits en Italiaans | Ondertitels: Engels, Nederlands, Frans, Deens, Fins, Duits, Italiaans, Noors, Spaans, Zweeds en Chinees | Aantal discs: 1 x Blu-ray | EAN: 5050582966848 | Ook verkrijgbaar op: DVD | Retail release: 26 februari 2014


De Blu-ray van Jackass Presents: Bad Grandpa wordt geleverd met niet alleen de bioscoopversie, maar ook de ongecensureerde versie. Deze laatste versie duurt zo’n 10 minuten langer dan de bioscoopversie en bevat nog meer schandalige beelden. Zo’n iets uitgebreidere versie is natuurlijk meteen een pluspuntje.

Maar naast de verlengde versie treffen we ook nog een hoop extra’s aan op de Blu-ray. Na de film kun je nog ruim een uur nagenieten met een aantal alternatieve en verwijderde scènes of neem je een hilarische blik achter de schermen waarin we ook kunnen zien hoe goed alles is georganiseerd, want let wel, alle reacties zijn echt. Het meeste is gefilmd met verborgen camera’s.

Als je de film kijkt zie je dan ook duidelijk verschil in beeldkwaliteit, maar dit is niet echt storend, het benadrukt alleen het gebruik van de verborgen camera. Wat wel storend is is dat op sommige beelden wat rode pixels te zien zijn en dat mag natuurlijk niet op een Blu-ray als deze. Dit beïnvloed dan ook zeker ons eindoordeel van de Blu-ray.

We komen mede dankzij de mindere beeldkwaliteit niet hoger uit dan 2,5 van de 5 sterren. Mocht je echter hersenloos een leuke comedy willen kijken dan is de deze Blu-ray zeker een aanrader omdat hij ook nog een vol zit mer hilarische extra’s. De Blu-ray van Jackass Presents: Bad Grandpa ligt vanaf vandaag in de winkel voor een adviesprijs van €19,99. Als je het ons vraagt iets aan de dure kant.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren