Verwachtingen van de Gamescom 2011 deel 2

GamersNET is met zes man in het altijd gezellige Keulen aangekomen. We gaan veel meemaken en veel games checken, maar waar hebben onze redacteuren zin in. Je leest het in ons tweede deel van de Gamescom verwachtingen…

Daniël du Schwarz
Net als Wester ga ook ik voor het eerst naar de Gamescom; voorheen heb ik het allemaal vanuit thuis gevolgd, maar nu we in Keulen zitten, heeft de sfeer al leuke vormen aangenomen. Het is fantastisch om zo’n grote beurs eindelijk van dichtbij te kunnen zien en alles letterlijk te checken. Qua games zal ik me aardig op de vloer van Sony storten en heb ik vooral hoge verwachtingen van de PlayStation Vita. Ik wil hier echt graag genoeg tijd mee doorbrengen en ik ben benieuwd hoe het speelt, hoe de games zijn en hoe de features uitpakken. Daarnaast heb ik veel zin in Uncharted 3, Resistance 3 en een mysterieuze andere PlayStation 3-exclusive waar we echt alleen een trailer van hebben gezien.

Natuurlijk ga ik de komende dagen ook de andere stands bezoeken. Het laatste avontuur van Ezio in Assassin’s Creed: Revelations, Battlefield 3 aanschouwen, de duisterheid verkennen in Batman: Arkham City en vluchten met Need for Speed: The Run. Het is een kleine greep van de games die ik in handen krijg, maar hoe dan ook: deze week is nu al vet!

Richärd Leurß
Tja, waar heb ik zin in? De Gamescom natuurlijk! Ik kijk er al maanden naar uit het is zo’n vette beurs. Natuurlijk ga ik veel games checken en man, man, man, wat heb ik daar zin in. Zal ik Battlefield 3 eindelijk op een console mogen spelen? Hoe gaat Borderlands 2 eruitzien? Welke bad-guys zitten er allemaal in Batman: Arkham City? Wat laat Bethesda mij in The Elder Scrolls V: Skyrim doen? Hoeveel LEGO-blokjes kan ik in LEGO: Harry Potter jaren 5-7 verzamelen? En tja, als echte fan: met welk nieuw spel komt NCsoft en hoe lang mag ik Guild Wars 2 spelen?

De Gamescom is echter meer dan alleen games. Samen met Marjolein ga ik namelijk ook de hardware stands bezoeken en kijken welke vette innovaties op dit gebied zijn gemaakt. Nieuwe muizen, vette controllers en dikke headsets; het komt allemaal aan bod. Waar ik echter nog wel het meeste zin in heb zijn de publieke dagen van de beurs. Lekker samen met heul veul echte gamers die het over hebben om uren in de rij te staan voor hun favoriete spel. Een gezelligere plaats op aarde bestaat simpelweg niet.

Peter Bhauwmän
De GamesCom is voor mij altijd het hoogtepunt van het jaar! De beurs is serieus superieur aan de E3 en dat komt voornamelijk vanwege het feit dat het een gamers-beurs is waar iedereen welkom is. Qua games ga ik natuurlijk kijken naar Mass Effect 3 en daar verwacht ik heel veel van! Ook The Old Republic komt steeds dichterbij en ik verwacht persoonlijk ook er veel van Assassin’s Creed: Revelations. Maar voornamelijk ga ik genieten van de sfeer, de gamers en het maken van onze GN ON TOURs en GamersNET RADIO. Mijn week kan bij voorbaat al niet meer stuk.

 1.   
  FishHookz's avatar

  Ik ben benieuwd naar meer informatie over Batman Arkham City.

 2.   
  Potasnik's avatar

  Haha die duitse namen xD
  Ik ben ook wel benieuwd naar de nieuwe hardware, daar zou ik wel graag een item van willen zien =]