Cross-over content aangekondigd voor Terraria en Dungeon Defenders 2

Vaak worden game-ontwikkelaars gezien als concurrenten, maar af en toe werken ze samen. Re-Logic en Trendy Entertainment, de ontwikkelaars van respectievelijk Terraria en Dungeon Defenders 2, zijn daar een voorbeeld van: deze bedrijven hebben crossover content aangekondigd voor hun games.

In Terraria neemt dit de vorm aan van een invasie vanuit Etheria, de spelwereld van Dungeon Defenders 2. Daar horen nieuwe vijanden en loot bij, die voor zowel beginners als Terraria-veteranen toegankelijk zullen zijn.

In Dungeon Defenders 2 moeten spelers de hulp inroepen van een oude, machtige held om bedreigingen ‘van een typisch Terrarische aard’ te bestrijden. Qua content komt dit neer op nieuwe maps, uitrusting en cosmetische items die zijn geïnspireerd op Terraria. De eerdergenoemde held lijkt de Dryad te zijn. Die is te koop voor harde knaken, maar ook voor Defender Medals. Die laatste zijn te verdienen door bepaalde dagelijkse missies en uitdagingen te voltooien.

De crossover content komt dit jaar nog uit, maar het is nog niet bekend wanneer precies. Op 11 november zal er een livestream plaatsvinden, waarin meer informatie bekend wordt gemaakt.

Check hieronder de aankondigingstrailer voor de samenwerking tussen Re-Logic en Trendy Entertainment.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren