Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Guild Wars 2 Mesmer skills trailer

ArenaNet heeft vandaag de laatste professie van Guild Wars 2 bekendgemaakt. Het is de Mesmer. Via deze trailer krijgen we de eerste vijf Mesmer skills te zien. Het gaat om de skills Veil, Mirror Images, Chaos Storm, Mind Wrack en Portal.

  1.   
    huntedjohan's avatar

    leuk filmpje maar ik krijg toch echt het gevoel dat ik naar guildwars 1 zit te kijken met een paar leuke skills erbij, wapens zien er wel cool uit maar graphisch vind ik het toch echt wel vet veel op guildwars 1 lijken.

  2.   
    blackname's avatar

    huntedjohan schreef, "leuk filmpje maar ik krijg toch echt het gevoel dat ik naar guildwars 1 zit te kijken met een paar leuke skills erbij, wapens zien er wel cool uit maar graphisch vind ik het toch echt wel vet veel op guildwars 1 lijken. "

    ……………. sorry maar als je deze game op gw1 vind lijken heb je echt 5 jaar onder een steen gezeten.

  3.   
    fdennis's avatar

    Eerst screenshots nu videos. We gaan vooruit:)

  4.   
    huntedjohan's avatar

    blackname schreef, "

    ”huntedjohan” schreef, "leuk filmpje maar ik krijg toch echt het gevoel dat ik naar guildwars 1 zit te kijken met een paar leuke skills erbij, wapens zien er wel cool uit maar graphisch vind ik het toch echt wel vet veel op guildwars 1 lijken. "

    ……………. sorry maar als je deze game op gw1 vind lijken heb je echt 5 jaar onder een steen gezeten."

    als dat zo is wat voor grote verschillen graphics gezien kun jij dan opnoemen? de omgeving, natuur waar geen greintje beweging in zit, character wat nog altijd niet menselijk beweegt, ik kan er niet warm van worden. sorry