Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN VIDEO REVIEW: Uncharted 2: Among Thieves

Uncharted 2: Among Thieves is het vervolg op het extreem succesvolle Uncharted: Drake’s Fortune uit 2007. Weet het vervolg nog meer te brengen? Michiel en Peter hebben het erover in deze VIDEO REVIEW.

  1.   
    Stranqer's avatar

    Mooie Review!! Ga zo door!! ๐Ÿ˜†

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Heerlijk gedaan weer! En het is natuurlijk een geniale game 8)

  3.   
    gebruiker50081's avatar

    xD Peter zat zo van: jaja kan wel laat me gamen xD

    Leuke review ik denk dat ik hem wel deze week in huis haal ๐Ÿ˜›

  4.   
    Overload14's avatar

    kga eerst MW2 kope en daarna haal ik deze game ๐Ÿ™‚

  5.   
    Dy-88's avatar

    echt zwaar veel respect aan dit filmpje.
    ook wat grappig is, is dat peter zo droog ”oww kut k mis kut” zegt.
    dit is hoe k een review wil. mss een tikkeltje langer kan, maar zo wil k het.
    echt kritisch bekijken, goeie vragen stellen. goeie antwoorden.
    je ziet live gameplay, echt super!
    keep the good work GN! ๐Ÿ˜›

  6.   
    LightFasher's avatar

    ah kga eerst een ps3 met ACII kope, en deze game lijkt me een goeie 2e game voor op de ps3:D

  7.   
    jesse888's avatar

    Mooi gedaan!

    Ga door met video review!!

  8.   
    Mattmerize's avatar

    Sorry, maar ik vind het echt niets. Het voelt erg kunstmatig aan. Het feit dat het een videoreview is in plaats van een geschreven review benutten jullie totaal niet. Op de achtergrond staan wat gameperikelen en je hebt iemand die praat. Kan net zo goed op papier. Bij een On Tour-filmpje zijn er nog voordelen van het videomedium: zo kan je veel beter laten zien hoe het er daar aan toegaat en zo kunnen we die plek die wij, de kijkers, niet hebben kunnen zien toch ervaren. Dat is het voordeel aan de video, maar dit wordt totaal niet benut in de videoreviews.

    Dat probleem proberen jullie te verhelpen door ondertussen wat te spelen, maar dat voelt ook al zo kunstmatig aan, omdat je de game niet eens hoort (en het geluid van Uncharted is juist zo belangrijk) en je moet je nu op twee dingen focussen: jullie die praten en wat er in de game wordt gedaan. Werkt niet.

    Jullie zijn goed in wat jullie voorheen deden (en nu ook natuurlijk ook nog doen,) en dat is het schrijven van een review. Maar als je een goede schrijver bent wil dat nog niet zeggen dat je een goede presentator bent. Gametrailers heeft bijvoorbeeld ook iemand die de reviews inspreekt en daar is een goede reden voor.

    Dan ben ik nog niet eens ingegaan op de inhoud van de review zelf. Dat doe ik niet omdat deze met name gericht is op tieners, en tot die doelgroep tel ik mij niet meer (leeftijd is ook maar een getal).

    Er is nog een lange weg te gaan voordat ik deze reviews vaker ga bekijken.

  9.   
    Petor's avatar

    Sommige mensen lezen liever een review en anderen kijken liever. Voor ieder wat wils want ook de geschreven (p)reviews zijn nog gewoon te vinden hier. Uiteraard word er naar alle kritieken geluisterd. ๐Ÿ™‚

  10.   
    Disnoxxio's avatar

    Michiel jij bent de linkse neem ik aan ๐Ÿ˜› aangezien jullie ook met psp zaten.
    ik vind dat je een beetje stijfjes zit daar stoor ik me niet echt heel erg aan maar peter gebruikt zijn soort van lichaamstaal XD ik weet eigenlijk niet hoe ik dat moet zeggen ๐Ÿ˜ฎ
    miss. kom ik er nog wel op
    het is niet fout ofzo maar miss.
    dat wou ik even zeggen
    maar het was een super review gewoon goed verteld enz. maar je lichaam blijft zo stil zitten XD je hoeft niet helemaal actief te gaan doen ofzo maar ik kan het niet goed zeggen maar je snapt wel wat ik bedoel denk ik ๐Ÿ˜‰

  11.   
    ChielB's avatar

    @Disnoxxio: helemaal goed, that’s me inderdaad. We zijn pas heel kort bezig met video reviews, dus dat is lekker wennen. Ik snap je ook helemaal, Peter is ook ons grote voorbeeld natuurlijk voor de camera dus ik hoop ook spoedig lekker los te gaan. ๐Ÿ˜‰

    @Mattmerize: thnx voor je input. Zoals Peter al zei luisteren we zeker naar kritieken en we hebben er ook veel aan, want we hebben pas een handjevol video items achter de rug en we willen er toch iets moois van maken.

    De manier waarop we gameplay deze keer hebben gebruikt is puur een toevoeging voor wat live bewegende beelden, aangezien we het de vorige keer (Brรผtal Legend onder andere) puur bij een gesprek/discussie hielden tijdens de review en diverse bezoekers ook eens de extreme tv in actie willen zien. Maar het benutten van video kan inderdaad op heel veel manieren, ook op dat front zullen we zeker niet stil blijven zitten.

    Het blijft echter dat je moet kiezen voor een bepaalde opzet bij een videobespreking en de ene groep zal het erg leuk vinden (en kijkt liever naar een review dan dat hij/zij een stuk tekst leest) en de ander wil juist speciale diepgang, achtergronden en meer toevoeging van het medium video. Die keuze zal toch gemaakt moeten worden en dat jij al je eigen doelgroep bent ontgroeid is natuurlijk een heel ander verhaal. ๐Ÿ˜‰

  12.   
    Xtremie's avatar

    Videoreviews, kijk, daar hou ik dus van ๐Ÿ˜†

  13.   
    Disnoxxio's avatar

    ChielB schreef, "@Disnoxxio: helemaal goed, that’s me inderdaad. We zijn pas heel kort bezig met video reviews, dus dat is lekker wennen. Ik snap je ook helemaal, Peter is ook ons grote voorbeeld natuurlijk voor de camera dus ik hoop ook spoedig lekker los te gaan. ๐Ÿ˜‰

    @Mattmerize: thnx voor je input. Zoals Peter al zei luisteren we zeker naar kritieken en we hebben er ook veel aan, want we hebben pas een handjevol video items achter de rug en we willen er toch iets moois van maken.

    De manier waarop we gameplay deze keer hebben gebruikt is puur een toevoeging voor wat live bewegende beelden, aangezien we het de vorige keer (Brรผtal Legend onder andere) puur bij een gesprek/discussie hielden tijdens de review en diverse bezoekers ook eens de extreme tv in actie willen zien. Maar het benutten van video kan inderdaad op heel veel manieren, ook op dat front zullen we zeker niet stil blijven zitten.

    Het blijft echter dat je moet kiezen voor een bepaalde opzet bij een videobespreking en de ene groep zal het erg leuk vinden (en kijkt liever naar een review dan dat hij/zij een stuk tekst leest) en de ander wil juist speciale diepgang, achtergronden en meer toevoeging van het medium video. Die keuze zal toch gemaakt moeten worden en dat jij al je eigen doelgroep bent ontgroeid is natuurlijk een heel ander verhaal. ๐Ÿ˜‰ "

    Ik bedoel niet dat jij veel minder goed bent dan peter enz ๐Ÿ˜› maar ik wou het ff zeggen maar daar ga je nog wel aan wennen waarschijnlijk als je dit nog niet extreem lang doet dat weet ik zelf nog niet echt
    ๐Ÿ˜ณ
    maar ga zo door het is ook gewoon leuk het was alleen even opmerking ๐Ÿ˜‰

  14.   
    StR1Ng's avatar

    Wederom dikke video review!

  15.   
    Lashrom's avatar

    Het gaat steeds beter met de reviews. Al vind ik het eenbeetje irritant dat het zo stil is, dat je alleen Michiel en Peter hoort praten. Het geluid mag er de volgende keer wel bij (of ietsje harder). Maar verder gaat het de goede kant op. ๐Ÿ˜‰

  16.   
    Dr. D3nVil's avatar

    Lashrom schreef, "Het gaat steeds beter met de reviews. Al vind ik het eenbeetje irritant dat het zo stil is, dat je alleen Michiel en Peter hoort praten. Het geluid mag er de volgende keer wel bij (of ietsje harder). Maar verder gaat het de goede kant op. ๐Ÿ˜‰ "

    geluid op achtergrond mag wel wat harder ๐Ÿ˜‰ maar jullie doen dit nog niet zo heel lang en het ziet er nu al goed uit & het kan natuurlijk alleen maar beter worden dus dat belooft heeel wat 8) dus ga zo door!!:)

  17.   
    martyntjee's avatar

    Mooie review ๐Ÿ™‚