Update: Gouden status PS3-versie Unreal Tournament III; Europese release begin 2008

Eerder deze maand was er al het verlossende woord dat de PC-versie van Unreal Tournament III op 23 november in de Europese schappen zal liggen. Dat de Xbox 360-versie volgend jaar zal verschijnen was ook al wel zeker, maar de releasedatum van een versie voor de PlayStation 3 bleef lange tijd voor veel verwarring zorgen.

Vandaag is echter onthuld dat de PS3-versie de gouden status heeft bereikt. Deze versie zal op 10 december in Amerika uitgebracht worden en hoewel er nog geen specifieke Europese releasedatum is genoemd, lijkt de kans nu wel weer iets groter dat de PlayStation 3 dit jaar nog van Unreal Tournament III voorzien zal worden. De lokalisatie van de game voor Europa, het verzorgen van de diverse talen, kan mogelijk nog roet in het eten gooien.

Update:
Mark Rein heeft laten weten dat de PS3-versie in Europa in elk geval pas in januari of februari van het nieuwe jaar verschijnt. De eerder al verwachte lokalisatieproblemen zorgen ervoor dat we nog even geduld moeten hebben.


Unreal Tournament III wordt een compleet nieuwe Unreal Tournament, dat zelfs een grotere sprong maakt tussen de originele Unreal Tournament en de 2003 en 2004-versies. Dit nieuwe deel vervolgt het bekende Unreal Tournament concept: als een futuristische strijder neem je deel aan vele, heftige gevechten tegen sterke vijanden. Maak slim gebruik van de meest krachtige sci-fi wapens en voertuigen om jezelf naar de overwinning te leiden. Dankzij de sterke Unreal Engine 3 staat Unreal Tournament III grafisch als een huis en ook online valt er weer genoeg snelle actie te beleven. Tel daar nog eens bij dat je ook nog een uitgebreide Unreal Engine 3 toolset krijgt om je eigen levels, gametypes of mods te maken en het is duidelijk dat UT 3 een first person shooter op z’n best is!

Unreal Tournament III zal op 23 november verschijnen voor de PC. De PS3-versie volgt mogelijk nog eind december en de Xbox 360-versie volgt in de loop van 2008.

  1.   
    MauriceV's avatar

    OKE dan 😀 !