Gamersnet Podcast #186 | Vanaf Gamescom 2022!

Het ligt niet aan uw toestel, maar hier is weer een Gamersnet Podcast! Patrick en Peter hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn richting Keulen getogen voor Gamescom 2022! Zonder druk, gewoon voor de leuk, maar natuurlijk wel met een perspas! Hoe staat Gamescom er nu voor en wat hebben we beleefd in Keulen?

Maar natuurlijk hebben we wel wat games gecheckt! Wat dacht je van Company of Heroes 3, Dead Island 2, Wreckreation, Train Life, Terra Nil en Project C̶a̶l̶i̶p̶p̶o̶,̶ ̶C̶o̶r̶n̶e̶t̶t̶o̶,̶ ̶S̶o̶l̶e̶r̶o̶ Callisto!

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    Anoniem-1889507799's avatar

    The boys are back in town!