Good Shepherd doet iets met buitenaardse pipo’s

Heb jij ook zo’n taffeshekel aan clowns? Van die veel te blije figuren met hun gekunstelde slapstick humor waar je semi-verplicht om moet lachen omdat ze je anders aan hun squirtende bloemetje laten ruiken? Eind jaren ’80 en begin jaren ’90 werd je kapot gegooid met pipo’s in alle soorten en maten en leuk dat die waren… allememaggies.

Nou ja, ik zag meer de humor in van buitenaardse pipo’s. Als ik dan toch een clown leuk moet vinden, doe dan maar Pennywise. Met z’n ballonnetjes. En mocht jouw voorkeur ook uitgaan naar dat soort ras-entertainers, dan ken je wellicht ook de Killer Klowns from Outer Space. Ook van die jolige typetjes uit de jaren ’80.

En omdat het allemaal verdraaid lastig is om nog iets origineels te bedenken grijpt Good Shepherd eens diep in de oldies grabbelton om daar die horror-comedie uit te vissen om als inspiratiebron te dienen. Wat dat moet gaan worden, dat zie je hieronder.

Oh jazeker, wederom een asymmetrische multiplayer shooter a la Dead By Daylight en Friday the 13th (dezelfde executive director zelfs), want daar hadden we er nog niet genoeg van. Maar goed, misschien is het juist heel leuk. We zullen het zien wanneer we achter de schermen ingelicht gaan worden tijdens Gamescom.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren