Is Death Stranding een game die je gratis wel speelt

“Ja oké Peter, maar is dat niet met iedere gratis game”. Ja misschien wel. “En Peter DE GAME IS NIET GRATIS WANT JE MOET BETALEN VOOR GAME PASS!!!!!11!!” Ja, ook wel waar en doe eens rustig!

Maar luister, ik vond Death Stranding best een vette game. Een beetje rondwaren in die wereld met een soort Baby Yoda bij je alleen dan niet schattig maar gewoon echt goor! En bovendien vond ik het leuk om te zien wat andere mensen in “mijn” wereld bouwden. Alleen toen ik de game speelde was de game nog niet uit en hadden alleen reviewers toegang. Dus het bleef een beetje te rustig. Na de release heb ik de game eigenlijk niet mee aangeraakt, wat ik misschien wel had moeten doen, aan de andere kant, geen zin in.

Enfin. Death Stranding wordt dus een leukere ervaring naarmate meer spelers gekke shit in de wereld plaatsen. En wat zijn nou precies de spelers die daar zeeën van tijd voor hebben en niks liever doen dan aankutten in een spelwereld waar ook andere spelers in actief zijn. Jonge gamers zonder geld. En daar heb je heel veel irritante van in GTA V, maar er zijn ook productieve jonge gamers zonder geld die graag bouwen.

Ik hoop dan ook dat die groep zijn weg vindt naar Death Stranding, want dan wordt de game weer leuke voor oude gamers met geld zoals ik! Denk ik. Tenminste, we gaan het volgende week zien als de game gratis wordt binnen de Xbox pc-gamepass (via VGC).

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren