De tragiek van het niet uitstellen

Het is een steeds groter wordend probleem in de gamesindustrie. We maakten het onlangs mee met Kirby and the Forgotten Lands, waren in shock met de release van Resident Evil Village en nu gaat het ook weer gebeuren met God of War Ragnarok. Allemaal games die niet worden uitgesteld. Waar moet het toch naartoe! Wat vragen deze uitgevers eigenlijk aan ons gamers? Dat we al onze hoop op plezier níet gaan uitstellen? Dat we gewoon met pen in de agenda kunnen zetten wanneer iets komt en dat het dan ook komt? Ja hallo! Wat moeten we dan met de opmerking “het geeft niet als de game wordt uitgesteld, als het daar maar een betere game van wordt”. Als we die opmerking niet kunnen maken, hoe kunnen we dan gamer zijn?

Er gaan al geruime tijd geruchten dat God of War Ragnarok zal worden uitgesteld. Maar helaas, bedenker Cory Barlog komt met het vervelende nieuws naar buiten (via VG247). Op een vraag waarom ze niet gewoon naar buiten brengen dat er een uitstel komt, zegt Barlog:

“Because it’s not”.

En dus kunnen we dit jaar nog aan de slag met God of War Ragnarok en kunnen we niet klagen, kniezen en verder vooruitkijken. Bah. Bah!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren