Nieuwe Hentai-game onderweg naar Switch

Rukken, handkarren, hengsten, beuken, sjorren, onaneren, zelfhulp, ontladen, klaarmaken, een boom opzetten, choppen, de hond uitlaten, je boxer dichtkitten, knoppoetsen, of simpelweg fappen. We doen het allemaal (m), maar in videogames is het een soort van een gepasseerd station. Ja deze opa weet nog goed dat er verschillende strippoker-spelletjes te spelen waren op DOS, maar echt mainstream is het daarna niet meer geworden.

Dat vindt ook Nintendo zo blijkt, want voor de tweede keer heeft het bedrijf groen licht gegeven voor een Hentai-game. Hentai: Make love not war is de pakkende titel en de unieke feature van het spel is dat je deze met één hand kunt spelen. Wat handig, wat ludiek (via VGC)!

Op dit moment is de game alleen verkrijgbaar in de VS, Canada en Mexico, maar, ik verzin het niet, de game is beschikbaar in 11 (!) talen! Ja wij spreken goed Engels, maar het is wel handig dat ook de Fransen aan de masturber kunnen en de Duitsers ook lekker in hun eigen taal kunnen masturbieren. Ververs de eShop dus maar vaak! Want ik voorspel je: Hentai: Make love not war komt.

 1.   
  RLXTR's avatar

  Dit zeker alleen een single player game?

 2.   
  Anoniem-1538103140's avatar

  @RLXTR: Zeker weten single player only, ook zeker weten een game zonder winnaars.

 3.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-1538103140: Geen winnaars? Oneens, er is in dit geval altijd een winnaar! Jijzelf, en dat mag ook wel eens gezegd!