Neem een thrill pill en raak High On Life

Pratende geweren die babies op anderen afschieten “omdat ze toch makkelijk te produceren zijn”. Het is weer eens wat anders dan die glimmende fallische schietijzers waar menig shooter fan diep kloppende lichaamsdelen van krijgt. Maar dat houdt Justin Roiland – je weet wel, van Rick & Morty – niet tegen. Sterker nog, het is de main gimmick in High On Life, welke gisteren door Xbox is aangekondigd.

Dus… High On Life. Je moet er van houden om het te kunnen waarderen, wat op zich al logisch klinkt. Logischer dan het plot overigens. In High On Life speel je een premiejager welke een alien invasie tracht af te wenden. Van mensen valt namelijk drugs te maken en daar heeft één of ander ras wel interesse in. Maar goed, jij dus niet. En daarom moet er geschoten worden.

Maar conventionele wapens zijn ook maar meh, dus waarom niet gebruik maken van het arsenaal dat een andere planeet verschaft? Dat het levensvormen zijn boeit niet. Het schiet en dat is prima. Heel erg prima, wat de onderstaande trailer bevestigt.

Wanneer deze onzin uitkomt is nog niet geheel duidelijk, maar volgens Xbox en Squanch Games moet het nog ergens dit jaar zijn. Ook heel erg prima.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren