Eindelijk kan IK voor de tiende keer naar de E3!

Gelukkig ben ik geen fulltime gamejournalist meer, maar laten we voor dit bericht nog heel even doen alsof ik dat wel ben. Weer even een berichtje over de belangrijkste beroepsgroep op aarde:

Kijk, IK heb het me daar leuk gehad tijdens al die E3-belevenissen. IK mocht op exclusieve feestjes komen, IK mocht games spelen die me geen zak interesseerde en daar mocht IK dan over schrijven, zodat IK mijn mening kon verkondigen terwijl de mensen die écht fan waren van die game dat lekker NIET mochten spelen. IK heb Los Angeles gezien, IK heb Afro Jack, Eminem en Martin Garrix van dichtbij gezien, tijdens exorbitante uitgeversfeestjes waarbij IK mezelf gratis mocht volgieten met drank en IK me gratis vol mocht vreten met DUUR eten.

Maar het zat MIJ niet mee… Na negen keer op de E3 te zijn geweest werd MIJ die tiende niet gegund. Bedrijfsbeslommeringen en corona zaten MIJ in de weg waardoor MIJ MIJN tiende E3 werd ontnomen. Ja IK snap hoe jij je voelt. Dat het moeilijk is om geen traantje weg te pinken als je zo leest over MIJN leed. Slava Peter! Slava Peter! Ja terecht ook want IK ben dan ook gamejournalist.

Nou, je kunt de tranen drogen, want IK mag eindelijk voor de tiende keer naar de E3. Eindelijk gerechtigheid, want volgend jaar is er gewoon weer een E3, aldus organisator ESA.

Zal IK nog uitgenodigd worden om games te checken? We gaan het zien, maar IK ben er in ieder geval wel bij :-p.

 1.   
  MaestroRahl's avatar

  Het is JE gegund. Maar Peter, ga je nog verder met podcasten? Ik mis je stem.

  •   
   Patrick Meurs's avatar

   Peters stem mist jou ook hoor. Maar wees gerust, deze schalmt voor je het weet weer door je gehoorkanaal. Beloofd!

 2.   
  Anoniem-2008737864's avatar

  Goedemorgen. Wat is er met jullie Podcast gebeurd? Sinds 6-2-2022 is er geen nieuwe aflevering meer geüpload.. Ik vond die Filmhuis afleveringen altijd erg leuk. Via IG heb ik enkele maanden geleden geen reactie terug gehad dus dacht ik vandaag, laat ik het hier eens proberen. Hopelijk met meer succes. Groeten.

  •   
   Patrick Meurs's avatar

   Hoi, wat spijtig dat je destijds geen antwoord hebt gekregen. Om het goed te maken zal ik je nu met goed nieuws verblijden. De Podcast KOMT TERUG! Oh jazeker! Nog zwoeler, nog zoetgevooisder (al weet ik niet zeker of dat een woord is). We hebben wat logistieke veranderingen ondergaan waardoor we eventjes internetloos door het leven moesten, maar de laatste handelingen worden verricht om Peters studio weer helemaal up-and-running te krijgen.

   Dank je wel voor je support. We zullen je er spoedig royaal voor belonen 😉

 3.   
  MaestroRahl's avatar

  @Patrick Meurs:

  Fantastisch nieuws! Ik kijk er erg naar uit! Gelijk even zorgen dat Salim terugkomt, want die missen we nog steeds heel erg.