PlayStation legt uit waarom je Hogwarts Legacy op PlayStation moet spelen

Harry Potter-fans zijn de liefste fans van de wereld. Inclusief, lief, ruimdenkend en ik ga het gewoon nog een keer zeggen, lief! Ja nee, tenzij je de schrijver van de boeken bent en een afwijkende mening hebt, ja nee dan wordt er met de woke cancelhamer geslagen. Maar verder, inclusief, lief, ruimdenkend en ik ga het gewoon nog een keer zeggen, lief!

Wij hebben zin in Hogwarts Legacy, PlayStation ook en die hebben nu een trailer gedeeld waarin PlayStation uitlegt waarom je Hogwarts Legacy toch echt op een PlayStation moet spelen. Wat lief van PlayStation! We gaan de puntjes even na:

– 4K graphics: Dat heb je natuurlijk ook op een Xbox. En verdubbel dat maar even voor de pc, console peasants!!!!!1!!1!

– Dynamic Light Bar: Waarom ze dit als tweede benoemen, onbegrijpelijk! Dus als je affectie hebt met Huffelpuf (want dat doen de meeste Harry Potter-fans, wat Helga was zo inclusief, lief, ruimdenkend en ik ga het gewoon nog een keer zeggen, lief en Harry Potter-fans zijn natuurlijk ook zo inclusief, lief, ruimdenkend en ik ga het gewoon nog een keer zeggen, lief!) kun je gele lampjes laten branden in je controller. Kijk mamma, mijn controller is geel verlicht want ik ben Huffelpuf en dus inclusief, lief, ruimdenkend en ik ga het gewoon nog een keer zeggen, lief!

– Haptic Feedback: vette optie, tof dat ze dat gebruiken!

– Adaptive Triggers: Hm.

– 3D Audio: Ja Xbox heeft Dolby Atmos! Geen idee wat dat betekent, maar het is Dolby! Ik bedoel Dolby! DOLBY!

In het feestseizoen deze winter verschijnt de game voor de PlayStations, Xboxen, Switch en pc.

  1.   
    Anoniem-649674438's avatar

    tenzij je de schrijver van de boeken bent en een afwijkende mening hebt, ja nee dan wordt er met de woke cancelhamer geslagen. Geweldig