Ontwikkeling Prince of Persia: Sands of Time remake verkast naar Montreal

De remake van Prince of Persia: The Sands of Time is niet langer de zorg van Ubisoft Mumbai en Ubisoft Pune. De uitgever heeft laten weten dat de uitgestelde verjongingskuur nu gaat plaatsvinden in de bakermat van het origineel, Ubisoft Montreal.

Daarmee krijgt de remake de zoveelste tegenslag te verduren. De in 2020 aangekondigde Prince of Persia-game zou eigenlijk in januari 2021 al moeten verschijnen, maar zoals dat wel vaker gaat kwam er elke keer wat tussen. Zand ofzo. Maar goed, het is wat het is en Ome Yves vond het toch maar beter dat Prince of Persia: The Sands of Time huiswaarts keert.

En nu maar hopen dat de game er daadwerkelijk beter van wordt. Ten tijde van de aankondiging was niet iedereen even hard te spreken over de “unieke visuele behandeling” die de remake leek te krijgen. Maar goed, daar zijn we gelukkig allemaal erg goed in, zeiken op alles en niks. Zoals ik nu ook een beetje doe. Ik zal het zelf maar zeggen…

Anywho, vergeten waar iedereen zo verschrikkelijk over viel in 2020? Geen zorgen, het internet – en dus ook YouTube – onthoudt alles.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Weinig nieuws de laatste dagen boys..

    G.N. overleden?? nee toch? Wellicht is het een mooie optie om bezoekers dingen te laten posten. Dan staat er iig toch iets op de site.

    hoop nog altijd op een gezonde herstart, Maar ik denk dat die tijden die er toen waren niet meer gaan zien helaas.. 🙁