Filantropen bij Microsoft willen Game Pass familieplan

Eerst ging het heel goed met Microsoft en Xbox en toen waren ze niet zo klantvriendelijk en moest elke cent uitgeknepen worden. Denk bijvoorbeeld aan Xbox Live, tot dan toe was het ondenkbaar dat je ook nog eens apart voor een internetverbinding tussen consoles moest betalen. Dat is nu de gewoonste zaak van de wereld (nog bedankt Microsoft). En toen ging het even een hele lange tijd niet zo goed met Xbox en wilden ze graag de gamer voor zich terugwinnen. Langzaamaan lijkt dit ook te lukken, want met een open houding richting crossplay, een zeer aantrekkelijk geprijsde gamepass en de bijbehorende first party-launch-titels worden steeds meer gamers enthousiast over de richting van het bedrijf.

Nu gaan de geruchten dat Microsoft het aantrekkelijk wil maken voor families, om gezellig een pas te kunnen delen. En ja wat is een familie? Nou iedereen, want als persoon A zich identificeert als fiets en persoon 2 als struik, kun je gewoon een familie zijn en dus kan een vriendengroep natuurlijk ook. De prijs van de familiepas moet lager liggen dan vijf losse abonnementen.

Tijd om even vier vrienden te zoeken om lekker te besparen. Heb je die niet? Op Grindr kom je met de tag FWB Xbox Game Pass een heel eind! Doe het wel veilig hé! Deel je wachtwoord nooit!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren