Wil. Ik. Hebben. Nu!

Waar dit nou weer vandaan komt? Nou ja, het blijkt dus een kickstarter te zijn van een Australisch bedrijf. De xScreen is een beeldscherm die je aan de Xbox Series S kunt koppelen, zodat je overal kunt gamen! Hoe vet is dat?

Ook is er een analoge crosshair te gebruiken en gaat de Xbox automatisch uit als je het scherm dichtklapt. Check onderstaande video (via VGC)!

Kopen kan hier! Mocht je er één kopen, laat het me weten, we komen het graag testen :-).

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    mmmm hyped…. Nee joh. Dit is al JAREN te verkrijgen. Al voor de ps3 en ps4 kon je van dit soort systemen kopen. De een mooier dan de ander natuurlijk. De een in koffer formaat de ander dat het meer laptop idee krijgt.

    Dus echt bepaald nieuw is het niet.
    😉 En denk dat de vraag ook niet bepaald groot zal zijn. Is meer een gimmic. Tenzij je graag op de camping wilt gamen XD

  2.   
    tijn80's avatar

    @CHILLOZZ:
    Eens. Zeker deze variant. Bij die andere koffers kon je de console erin laten staan terwijl je speelt. Bij deze moet je de koffer er extra bij kopen én de console uitpakken voor het gamen. Enige toegevoegde waarde is dan het scherm.

    Zonder koffer lijkt het me een fragiele bedoening voor transport. 1 goede luchtzak en Peter zit met een kapotte Xdoos op Curacao ;-p

    Maar heb nog geen alternatief voor XBOX series, en PS5 voorbij zien komen.

  3.   
    RLXTR's avatar

    @tijn80: Een vergelijkbaar alternatief voor de PS5 moer er hilarisch uitzien. Ik kijk nu al uit naar het promo filmpje. Probeer maar een ontspannen te kijken met zo’n betontegel van een PS5 op je schoot. Het is een geweldig apparaat hoor, maar niet echt iets om even charmant en makkelijk mee op reis te nemen.