Star Wars Eclipse haalt inspiratie uit The Last of Us

Ambities zijn mooi en dat geldt zeker ook voor Quantic Dream, die op dit moment bezig is met de ontwikkeling van Star Wars Eclipse. De trailer is watertandend mooi en het staat vol van ambities. Alleen, Quantic Dream heeft eigenlijk nog nooit een echte game gemaakt. GRAPJE, niet bijten! Ja Quantic Dream heeft games gemaakt, maar in deze games was het de bedoeling om van Quick Time Event naar QTE te hobbelen.

Dat willen ze voor Eclipse niet meer, want volgens een ingewijde, @accngt, die eerder de aankondiging van Eclypse voorspelde, wil Quantic Dream een open-world-adventure maken, met bijpassende multiplayer.

De ontwikkeling van de game is pas begin 2021 begonnen en het verhaal wordt op dit moment nog geschreven. Ook halen ze inspiratie uit The Last of Us. Ambities zijn mooi.

Zo haalde ik tijdens de voetbal in Floreant D4 te Boskoop ambitie uit Mark van Bommel en Philip Cocu. Prachtig al die ambities.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.