Gamersnet is positief (!) over de Halo tv-serie!

Lieve bezoeker @TheUltimateGamer stelde van de week dat we nogal negatief kunnen zijn bij Gamersnet en dat we eens een wandelingetje moeten maken; het koppie leeg. Nou, bedankt voor de zorgen, maar niets is minder waar. Op dit moment vertoef ik al twee weken op het zonovergoten Curaçao en er kan geen plek zijn waar iemand zich meer ontspannen voelt.

We zijn echter de walgelijke geldwolverij zo zat. We zijn de talloze loze beloftes zo beu. We zijn het constant niet goed behandelen van medewerkers zo moe! Daarom zijn we af en toe inderdaad wat kritisch. Dat zegt overigens meer over onze concurrenten en de influencers, want als je momenteel niet heel kritisch bent op alles wat beslissingen neemt in deze industrie, dan verdien je er geld aan. Dat doen wij dus niet en dus zeggen we lekker wat we willen en dat is gewoon de waarheid. En dat die waarheid soms wat negatief is, dat is de schuld van de industrie, niet van ons.

Maar toch iets positiefs dan! Onderstaande trailer van Halo! Damn wat hebben we hier zin in. De stem van The Master Chief moeten we nog een beetje aan wennen, maar verder hebben we enorm veel zin in deze serie, die in de VS te zien zal zijn bij Paramount+. Wie de serie in Nederland oppikt is nog niet bekend, maar tot die tijd (maart) genieten we van onderstaande beelden.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

 1.   
  Aepollo's avatar

  Haha, heerlijke intro wel. En dat is ook gewoon simpelweg de waarheid. Als bedrijven eens stoppen met zoveel te verkloten, is er ook een hoop minder te zeuren :’)
  Trailer ziet er erg goed uit! Ondanks dat Master Chief’s stem anders is, vind ik het wel echt supervet dat Cortana volledig gespeeld wordt door haar stemactrice.

 2.   
  Anoniem-1758927425's avatar

  Dat is dan wel het enige waar jullie de laatste tijd enthousiast over zijn. Waarom zo cynisch de laatste tijd?

 3.   
  Petor's avatar

  @Anoniem-1758927425: Nou ja cynisch valt wel mee, ik zou het eerder kritisch noemen. En waarom? Nou ja dat staat nou net in dit bovenstaande bericht. We geven onze mening laten we maar zeggen 🙂