Respawn kreeg zojuist mooiste compliment ooit

KLEINE SPOILER VOOR THE BOOK OF BOBA FETT CHAPTER 5

Voor grote filmstudio’s is de hiërarchie der dingen duidelijk. Films zijn als de eredivisie, series zijn de keukenkampioendivisie, een puike videoclip is de KNVB Cup.

Videogames… Een beetje niveautje IJsselmeervogels – Quick Boys.

Vandaag lanceerde de vijfde aflevering van The Book of Boba Fett op Disney Plus. The Return of the Mandalorian. Het was direct ook veruit de beste aflevering tot nu toe (wat niet heel moeilijk is) en de grootste verrassing voor ons gamers kwam naar voren bij de terugkeer van Din Djarin op Tatooine bij de garage van Peli Motto.

Daar zagen we opeens een prachtige, schattige, schitterende BD-droid! Zoals we kennen uit Star Wars Jedi: Fallen Order, waar BD-1 de harten van gamers en Star Wars-fan veroverde! En om deze droid in live action te zien is het grootste compliment dat je Respawn Entertainment kan geven. Zij hebben zoveel persoonlijkheid in het personage weten te stoppen dat zelfs schrijvers John Favreau en Dave Filoni niet om BD heen konden.

Echt goed gedaan Respawn, steek die maar in je zak!

 1.   
  Aepollo's avatar

  Het was echt ZO fijn om BD hier te zien, hij stal echt elk shot waar hij in zat. Fingers crossed dat Din Djarin hem lekker meeneemt in z’n nieuwe Starfighter.

  Kan iig niet wachten op de reveal van Fallen Order 2.
  Enne.. ‘DB-8’?? Ik denk dat je hier 2 droids probeert te mengen, Peter 😛

 2.   
  Petor's avatar

  @Aepollo: Haha, oeps! Inderdaad! BB is ook amazing! Maar verbeterd thanks!