Ja oké EA, als Battlefield 2042 gratis is dan misschien wel

“Wil je een Boswandeling?” Neen! Wat een walgelijk en goor drankje. Weet je, sowieso moeten alle alcoholische dranken gebaseerd op melkproducten keihard verboden worden! En nee dan praat ik niet over cocktails zoals White Russians en Piña Coladas, die zijn, zeker hier op Curaçao waar ik op dit moment verblijf, heerlijk. Nee ik praat over Baileys en Boswandeling. Bah!

“Ja maar je krijgt de Boswandeling gratis!” Ja oké geef maar dan!

Battlefield 2042. Daar gaat het niet zo goed mee. Technisch is de game gammel op zijn best, er is veel minder content dan in eerdere games en mede daarom weigert onze Rolf de game te recenseren. Hoe bespreek je immers een game waar slechts een paar honderd mensen mee bezig zijn.

Mede daarom denkt EA eraan om een gedeelte van Battlefield 2042 gratis te maken. Dat meldt Tom Henderson, je weet wel, die gamejournalist die altijd alles goed heeft! Hij zegt dat er sterk over nagedacht wordt dat Hazard Zone of Portal gratis worden.

Nou ja oké als het dan gratis wordt dan willen we het best een keer proberen!

 1.   
  Anoniem-1409328697's avatar

  Gamersnet wordt met de dag negatiever

 2.   
  Anoniem-1059097673's avatar

  @Anoniem-1409328697: Goed om iemand te ontmoeten die positief is over de nieuwe BF! Good for you!

 3.   
  TheUltimateGamer's avatar

  Af en toe denk ik dat ik naar reclame folders aan het kijken ben als ik heel eve op jullie website een kijkje ga nemen.
  Meer reclame als wat anders en nee ik gebruik op mijn tel geen adblocker maar het word alleen maar meer ?

  En battlefield wat was dat ook alweer ?

 4.   
  Thomaat1's avatar

  Als een deel van de game op redelijk korte termijn gratis wordt, is dat wel een klap in het gezicht van de mensen die game voor full price hebben gekocht. Lekker statement naar de trouwe fans. Daarnaast zetten ze zich zo ook wel redelijk voor lul; de game is zo slecht dat ze ‘m maar free to play maken om zo toch nog wat extra inkomsten binnen te harken.

 5.   
  RLXTR's avatar

  @Thomaat1: Dan deed Konami het met eFootball 2022 toch beter. Die wisten vooraf al dat ze zo’n slechte game gingen maken dat ze er überhaupt nooit geld voor durfden te vragen. (Ik lach van buiten, maar van binnen is mijn Pro Evolution Soccer veteranen hart gebruiken.) Voor mensen die Battlefield full priced hebben gekocht zouden ze wel iets extra’s mogen bieden inderdaad. En dan bedoel ik wel iets beters dan een skin o.i.d. (Want daarmee sta je dan weer voor paal omdat iedereen dan kan zien dat je geld in het riool hebt gegooid.)
  Anyway, ik ga het alsnog niet spelen.