Dawn of Ragnarok komt naar AC: Valhalla

Het is mijn kennissenkring een veelgehoorde klacht. Waarom zitten er zoveel mythologische elementen in Assassin’s Creed: Ragnarok. Het begon al in eerdere games, maar de historische accurate belevenissen in het AC-universum lijken voorgoed verleden tijd. Maar goed, mijn kennissenkring is waarschijnlijk niet representatief voor de AC-spelers van nu en Ubisoft zal ongetwijfeld precies weten wat spelers van nu leuk vinden: nog meer mythologie.

De uitgever heeft een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor AC: Valhalla genaamd Dawn of Ragnarok. Als een echte God of War moet Eivor Odin worden en onder andere Jotunheim en Musphelheim bevechten. De uitbreiding moet 35 uur gameplay bieden met een nieuwe map (Svartleheim), die ongeveer een derde zo groot is als de map van het origineel, “gewoon Engeland”. Trailer!

Dawn of Ragnarok moet op 10 maart verschijnen.

Maar er is nog iets aangekondigd, namelijk een crossover tussen AC: Valhalla en AC: Odyssey. In elke game zal een stukje van het verhaal te spelen onder de noemer crossover stories. Ook een trailer.

Deze crossover story is vanaf vandaag gratis te spelen in beide games. Tot zover!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren