November prachtige maand voor Xbox Game Pass

Het is november en dus maken we ons op voor nieuwe games binnen de Xbox Game Pass. We kunnen deze maand niet wachten, want Microsoft heeft het aanbod van deze maand naar buiten gebracht! De volgende datums kunnen in de agenda!

Morgen, op 2 november, komt Minecraft beschikbaar voor de pc en dat geldt voor zowel de Java- als Bedrock-editie. Ook komt Unpacking beschikbaar voor console en pc.

Op 4 november kun je met een vriend of vriendin aan de slag met It Takes Two. De prachtige coöperatieve game (met een beetje een stom thema maar ach de gameplay is ge-wel-dig!) wordt beschikbaar gesteld voor pc en Xbox. Kill it with Fire komt ook op die dag beschikbaar.

Vanaf 9 november Football Manager 2022 op pc en Xbox en dat betekent dat de game vanaf dag één te spelen is binnen de service. Ook Forza Horizon 5 komt op die dag beschikbaar en ook dat is een dag één release via Xbox Game Pass.

Tot slotte een enorm Alaaf voor GTA: San Andreas The Definitive Edition! Op 11-11 is ook deze game op de dag van de release te spelen.

Oh en ook One Step from Eden komt dan beschikbaar.

Wat een games, wat een maand!

  1.   
    Anoniem-928516262's avatar

    Nou alleen FH5 is wel gaaf de rest is been there done that ouwe meuk. En nig iets, ik koop liever games die ik echt wil spelen, alle andere games die ik niet wil spelen hoef ik niet.
    En alle GP huur je, ze zijn je eigendom. Als MS ze uit GP gooit wat ze regelmatig doen ben je ze kwijt. Ze willen de Netflix van gaming worden, nee dank je wel. Ik heb ook niks met PS Now. Games die ik echt wil spelen koop ik in de PS of MS store of in de gameshops….