20 minuten gameplay Marvel Midnight Suns

Ontwikkelaar Firaxis is druk bezig met de ontwikkeling van Marvel Midnight Suns. We wisten al dat de game zou leunen op de gameplay die we kennen uit XCOM en nu krijgen we een dieper kijkje in de gameplay. Onderstaande video duurt 20 minuten en geeft een mooi beeld van de gameplay achter de game.

Kaarten krijgen een grote rol binnen de game. Er zijn drie soorten: Attack, Skill en Heroic. De eerstgenoemde moge duidelijk zijn. Skill-kaarten hebben effect op het algemene gestel van mede- en tegenstanders. Door deze twee kaarten te gebruiken bouw Heroic-punten op, waarna je Heroic-kaarten kunt gebruiken. En dit is waar je het als superheld natuurlijk allemaal voor doet!

Maar het gaat nog dieper, want hoe meer contact je hebt met je collega-helden op je hoofdbasis, hoe meer bewegingen ze krijgen. Tot slotte krijgen we een gevecht tussen Sabretooth en Wolverine te zien.

Marvel Midnight Suns verschijnt in maart 2022 voor de pc, Xboxen, PlayStations en de Nintendo Switch.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.