Drie nieuwe SNES-games voor Nintendo Switch Online

Jaja, het is weer zover! Er zijn weer nieuwe toevoegingen aan de altijd groeiende bibliotheek van NES en SNES-games. Ditmaal worden er door Nintendo drie nieuwe, ouwe gouwe SNES games toegevoegd.

In Claymates speel je als de zoon van professor Putty. Zijn werk als professor heeft recentelijk een doorbraak gehad. Hij kan namelijk levende wezens veranderen in klei. Je kan veranderen in vijf verschillende beestjes, waarmee je alle obstakels in je pad moet overwinnen door te klimmen, klauteren en te springen.

In Jelly Boy speel je als het karakter die dezelfde naam draagt als de titel. Je hebt één heel belangrijk doel: Je moet uit de snoepfabriek ontsnappen. De game was in 1995 origineel uitgebracht voor alleen de Europese markt.

In de titel Bombuzal is het de bedoeling dat je alle bommen in de levels laat ontploffen, terwijl je jezelf op een veilige afstand houdt. Een puzzel-game waarin tijd van enorme belang is.

Deze drie titels zijn vanaf woensdag 28 juli te vinden in de SNES-bibliotheek, exclusief voor Switch-spelers met een Nintendo Switch Online lidmaatschap.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.