Company of Heroes 3 aangekondigd

Vanochtend verscheen er al een countdown naar 19.00 uur vanavond op het Twitch-kanaal van Relic Entertainment, waaruit bleek dat we iets nieuws in de Company of Heroes-serie mochten verwachten. En hoe: Company of Heroes 3 is aangekondigd! De teaser wees al op een Italiaanse setting en dat is met de onthullingstrailer bevestigd: de video speelt zich af in nazi-Italië in 1943.

In de trailer zien we hoe een geallieerde eenheid eerst nog sluipend een dorpje binnentrekt en hier en daar wat voorbereidend werk doen ter voorbereiding op de volledige inval. Maar de nazi’s laten zich niet kennen en roepen direct om versterking als men merkt dat er stront aan de knikker is.

Er is echter nóg een trailer vrijgegeven, namelijk een video waarin wél gameplay wordt getoond. Daarin zien we precies wat we hoopten van een nieuwe Company of Heroes: veldslagen waarin de geallieerden en de nazi’s het tegen elkaar opnemen. De verteller is duidelijk Amerikaans, dus je kunt je voorstellen hoe deze veldslagen aflopen.

Wat helaas nog ontbreekt is een indicatie van wanneer we de game kunnen spelen: 1943 is het enige jaartal dat in de beelden wordt genoemd en we durven best te stellen dat de Company of Heroes 3 niet in dat jaar uitkwam. Wel kun je je op de officiële site van de serie inschrijven voor preview-content als screenshots, ontwerpdocumenten en verhalen van ontwikkelaars. Er is zelfs een heuse pre-alpha preview te spelen. Ook kun je Company of Heroes 3 alvast toevoegen aan je verlanglijst op Steam.

Check hieronder respectievelijk de onthullings- en de gameplay-trailers.

Meer Company of Heroes 3

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren