Robocop: Rogue City aangekondigd voor pc en consoles

Van de makers van Terminator: Resistance (oh ohhhh) komt er een nieuwe game met een robuuste strijder in de hoofdrol. Uitgever Nacon heeft namelijk onthuld dat Robocop: Rogue City in ontwikkeling is voor de pc en consoles. Deze first-person shooter heeft nog een flinke ontwikkeling te gaan, want de game staat gepland voor 2023.

De reveal trailer die je onderaan dit bericht kunt bekijken, neemt ons mee naar het altijd groezelige Detroit. Veel meer dan dat krijgen we nog niet te zien, naast een glimp van Robocop die zijn pistool gaat pakken.

In Robocop: Rogue City speel je als de originele Robocop, Alex Murphy. Het verhaal is gebaseerd op de eerste drie films. Wat meer details hierover kan je beluisteren in het hilarische Gamersnet Filmhuis over Robocop en het recente Filmhuis over Robocop 2.

Er is nog geen gameplay getoond, wat allicht nog veel te vroeg is. Gelet op de release medio 2023 lijkt het een veilige aanname dat de game, naast de pc, voor de PlayStation 5 en Xbox Series X/S gaat verschijnen.

Ontwikkelaar Teyon heeft in elk geval de loodzware taak om wat fraais af te leveren. Hun eerdere creaties, Terminator: Resistance en Rambo: The Video Game, waren zacht uitgedrukt niet heel sterk.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.