Pirates of the Caribbean komen naar Sea of Thieves

Sea of Thieves heeft zichzelf inmiddels bewezen als één van de paradescheepjes van Xbox Game Pass. De game kent een fanatieke basis aan spelers en dat wordt later deze maand gevierd met een samenwerking met Disney en dan met name Pirates of the Caribbean. Onderstaande trailer laat zien dat het een opzichzelfstaand verhaal is binnen de piratenwereld van Rare.

De stemacteur heeft zijn werk goed gedaan, want het is net alsof je Johnny Depp zelf hoort praten. Dit is voor 99% zeker niet het geval, want dan hadden ze daar wel flink mee geadverteerd. Hoogstwaarschijnlijk heeft Jared Butler zijn stem verleend; hij vertolkte eerder al Jack Sparrow al in Kingdom Hearts 3.

Vanaf 22 juni beginnen de nieuwe avonturen in Sea of Thieves: a Pirate’s Life!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Nollie's avatar

    Voor mij toch één van de hoogtepunten van de show. Een samenwerking met Disney is niet voor iedereen weggelegd. 22 juni ook al… Schiet al lekker op.