Maar liefst 25 games in de maak bij PlayStation Studios

PlayStation Studios is het er maar druk mee, zo lijkt het. Vorige maand nog is het redelijk succesvolle Days Gone naar de pc toe gereden op de befaamde Harley Davidson bike en binnenkort is het tijd voor Ratchet & Clank: Rift Apart. Maar ook op de langere termijn is er veel werk aan de winkel met maar liefst 25 verschillende games die in de maak zijn bij het bedrijf.

Deze onthulling doet Hermen Hulst (baas van PlayStation Studios) vandaag tijdens een interview dat verscheen op PlayStation Blog. Ongeveer de helft van de titels zijn games van franchises waarmee we al bekend zijn. De andere helft zijn compleet nieuwe titels, ook wel nieuwe IP’s genoemd.
Hulst zegt dat de grote hoeveelheid nieuwe IP’s onderdeel zijn van de ‘riskante’-strategie van het bedrijf. Hij vindt het belangrijk dat PlayStation Studios met zijn nieuwe titels de grenzen opzoekt en misschien wel titels creëert die andere studio’s niet aan durfden.

De baas van PlayStation Studios sprak vooral vol lof over een nieuwe titel die in de maak is met Bend Studio. Volgens Hulst wordt er door Bend verder geborduurd op de open wereld-structuur die we kennen van Days Gone. Verdere informatie laat hij achterwege, maar het is nét genoeg om in ieder geval onze interesse te wekken.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Turk–Life's avatar

    25? HYPPEDDD!!