Spoiler alert! Resident Evil: Village duikt op in het wild

Thuis heb ik nog een ansichtkaart, waarop een kerk een kar met paard, een vrouw met hoed die ik niet herken.

Een groot kasteel, een zombie op de fiets, het zegt u hoogstwaarschijnlijk niets, maar ’t is waar ik gestorven ben.

Dit dorp ik weet nog hoe het was, de ondode kinderen in de klas, een Umbrella-auto die ratelt op de keien.

Lady Dimitrescu gaat ervoor, dat is echt wel spannend hoor, ze wil m’n keel door snijen.

Ach ja het dorp. Zo’n fijne plek, even lekker thuis. De boel de boel kunnen laten. Waar je buurman je nog vriendelijk groet in plaats van op je scheldt omdat je de laatste parkeerplek in de straat net hebt ingepikt. Waar de olijke buurkinderen zich nog vermaken met allerhande vertier op straat, in plaats van blind van zich af spugen en sissen naar buurmeisjes.  Een fijn dorp en vooral heel wat anders dan het dorp waar Resident Evil: Village zich afspeelt. Wat een probleemwijk is dat. Maar het wordt nog erger, want het lijkt er sterk op dat er inmiddels al exemplaren van de game zijn uitgelekt.

Op Twitter circuleren foto’s van een gamer die blijkbaar al een exemplaar van Resident Evil: Village in handen heeft. Een opvallend moment, want de formele release is pas over twee weken. Fans van de serie zijn dus gewaarschuwd, want de kans is ook groot dat er binnen afzienbare tijd spoilers online gaan opduiken.

Capcom heeft nog niet gereageerd op het uitlekken van Resident Evil: Village. Naar verluidt zijn ze nog op zoek naar de beste persoon om in actie te komen als er iets in het wild is gespot…

*Freek Vonk modus aan*

Wohhh. Wat. Een. Benen. En die hoed! Gigantisch! Dit is echt ongekend. Ik hou van alle wilde dieren. Grote dieren. Kleine dieren. Omnivoren. Carnivoren. Herbivoren. Of gewoon ivoor, fuck it. Dit exemplaar zie je alleen hier. Hoe gaaf is dat!? Niet in het Surinaamse regenwoud, de jungle van Borneo of de prachtige steppe van KwaZoeloe-Natal. Ik sta hier in dit inheemse dorpje gewoon oog in oog met een unieke verschijning. Misschien wel het langste landzoogdier ter wereld, weet ik veel. Ze kijkt alleen wel heel territoriaal. Bloeddorstig, als een alfa-vrouwtje. Klaar om aan te vallen. Misschien had ik toch iets meer mee moeten nemen dan alleen een verdovingspijltje. Shit. Dit was Freek. Laterrrrrrr….

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren