Opening Life is Strange: True Colors gepubliceerd

Een aantal Gamersnet-redacteuren is groot fan van Life is Strange, dus de aankondiging van Life is Strange: True Colors werd met open armen ontvangen. We wisten al dat Alex Chen heette en dat ze na jaren weer terug naar Haven’s Spring verhuist, om bij haar broer Gabe te gaan wonen. Echter, Gabe komt om het leven onder mysterieuze omstandigheden, waardoor Alex gedwongen wordt haar bovennatuurlijke vaardigheid te gebruiken om de onderste steen boven te krijgen. Alex kan namelijk sterke emoties van anderen ervaren, opnemen en manipuleren.

Omdat we dit dus allemaal al weten, valt er qua marketing vrij weinig meer te tonen dan daadwerkelijke inhoud van de game. Dat is nu dan ook gebeurd: de opening cinematic is onthuld, waarin Alex haar afscheidsgesprek met haar social worker heeft – want Life is Strange zal eens over een psychisch gezond mens gaan. Hoe dan ook, het blijkt dat Gabe niet weet van Alex’ issues. Ook denkt ze in haar jeugdige naïviteit dat ze na haar verhuizing een volledig normaal leven gaat leiden.

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september voor pc, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S en Google Stadia. Check de trailer hieronder.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren