Brute haaiengame Maneater krijgt deze zomer Truth Quest DLC

Ontwikkelaar Tripwire Interactive bracht vorig jaar de brute annex bloederige ‘ShaRk-PG’ Maneater uit. Een haaiengame dus, waarin je heerlijk je vlijmscherpe tanden mag zetten in van alles en nog wat. Voor wie geen genoeg kan krijgen van dit vinnige vissenspel is er goed nieuws, want deze zomer krijgt de game extra content in de vorm van de Truth Quest DLC.

Deze uitbreiding gaat direct verder waar het hoofdverhaal was gestopt. Personage Trip Westhaven keert weer terug met een nieuwe Lange Frans-esque documentaire. Iets met karma. En haaien natuurlijk.

Voor jou als haai levert dit twee nieuwe epsiodes op om door heen te zwemmen. Je kunt fysiek groter groeien, de level cap stijgt naar 40 en er zijn meer manieren om jouw innerlijke roofdier te laten evolueren. Uiteraard krijgen je tegenstanders ook de nodige upgrades. Zo komt er een nieuwe ‘Uber’ Apex Predator categorie en zijn er nieuwe militaire strijdkrachten die jou het diepzeeleven zuur willen maken.

Maneater: Truth Quest DLC krijgt een prijskaartje van 15 euro en verschijnt ergens deze zomer voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series S|X.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Instant buy, enorm genoten van deze brainless …. game 😛

  Heerlijk als je met je haai mensen kon op peuzelen.

 2.   
  Anoniem-1742363455's avatar

  Waardeloze game. Heb heb gepeeld bij een vriend, na een half uur was ik er echt klaar mee….