Sniper Ghost Warrior Contracts 2 verschijnt in juni

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 – het logische vervolg op Sniper Ghost Warrior Contracts – heeft een releasedatum in het vizier, zijnde 4 juni. Liefhebbers van headshots op afstand kunnen zich vanaf dan weer bezig houden met het mollen van onwetende doelwitten. En zeg nou zelf, er is niks zo mooi als een lekker ontbijt met een kop koffie en een krantje erbij verstoren door een extra gat in iemand kruin te pompen. Digitaal dan hè, dat dan wel.

Nu zuller er misschien mensen zijn die denken “Ja maar Patrick, zijn als die Sniper Ghost Warrior-games niet meer van hetzelfde?”, en ik ben snel geneigd om daar ja op te zeggen. Maar CI Games en uitgever Koch Media beloven met de hand op het hart dat dit echt de beste SGW-game ooit wordt. Niet alleen is de ervaring helemaal next-gen, maar ook de A.I. is deze keer significant verbeterd. Nou mocht dat ook wel, want die was vaak niet al te best. Daarnaast kun je nu van meer dan een kilometer afstand je target whacken, want meer afstand is uiteraard altijd beter in deze tijd van social distancing. Maar goed. Kijk anders zelf wat je ervan vindt via deze trailer die door IGN is gedeeld, want leeftijdsrestricties…

En, lijkt het je wat? In dat geval kun je dus 4 juni in je agenda omcirkelen, want dan verschijnt Sniper Ghost Warrior Contracts 2 op de PlayStation 4 en 5, alsook op pc en Xbox Series X|S en de Xbox One.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren