Zwödse gäme møbüls: IKEA lanceert gaminglijn

Terwijl je gamedoosjes fier overeind staan in de Billy boekenkast, je blikje energydrink uitrust op het Lack bijzettafeltje en je diploma “sneltypen voor dummies” pronkt in een Ribba-lijstje komt onze Zweedse meubelboer met nog meer fraais voor ons gamers. IKEA laat namelijk weten dat men een heuse gaminglijn lanceert!

Samen met ASUS brengt IKEA binnen de Republic of Gamers (ROG) franchise een serie meubels uit speciaal voor alle gämers wereldwijd. Zoals in het officiële persbericht te lezen is, bestaat de gaminglijn van IKEA uit onder andere stoelen, tafels, kastjes en diverse händige accessöres.

Binnen de gaminglijn hanteert IKEA de volgende series: HUVUDSPELARE, UTESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UPPSPEL, LÅNESPELARE. Alle producten uit de UPPSPEL-serie zijn door IKEA in nauwe samenwerking met ROG ontworpen. De overige series heeft IKEA zelf voor haar rekening genomen. Hoe solide en kwalitatief alle bouwpakketten worden valt nog te bezien, maar dat risico heb je met het kopen van games (*kuch* Cyberpunk 2077 *kuch*) natuurlijk ook…

Inmiddels zijn de gamingmeubels van IKEA al beschikbaar in China en medio mei worden ze in Japan gelanceerd. Vanaf oktober van dit jaar volgt de lancering van al dit fraais in de rest van Europa. Nøis!

Bork bork bork!

  1.   
    BozeBever's avatar

    Goed voor tijdens een potje Fjørdnite!