PS5 Games die je moet hebben in 2021

Met de nieuwe PS5 console heeft Sony een belangrijke stap gezet in de nieuwe ontwikkelingen die het bedrijf heeft doorgevoerd. Daar komen natuurlijk ook nieuwe games, graphics en andere ontwikkelingen bij. In dit artikel gaan we kijken naar een aantal nieuwe games die je in 2021 wilt spelen!

Gebruik VPN bij het zoeken

Voordat we een aantal games gaan behandelen, is het wel belangrijk om te vermelden dat je beter met een VPN kunt zoeken. Allereerst wordt je data hierdoor beschermd. Anderzijds kun je hierdoor wellicht ook eerder over de game beschikken. Wanneer je namelijk gebruikmaakt van een VPN, maak je verbinding met een server van de aanbieder.

Wanneer deze server zich in bijvoorbeeld Australië bevindt, neemt jouw apparaat het IP-adres van de server aan. Hierdoor lijkt het alsof jij je in Australië bevindt en de DRM van bepaalde games dus sneller ontgrendeld kunnen worden. Dit geeft je de mogelijkheid om de game eerder te spelen én eerder te kopen. Het kan daarom zeker aan te raden zijn om hiervan gebruik te maken tijdens het zoeken én spelen van het spel. Uiteraard gebruik je dan ook een PlayStation Network account die geregistreerd is in dit land, om de aankoop te kunnen voltooien.

Far Cry 6

Deze game speelt zich af op het fictieve eiland Yara. Dit eiland is geïnspireerd op Cuba, wat vooral te zien is aan de kleurrijke huizen en omgeving. Op het eiland heerst een dictator die vreest dat het volk in opstand is gekomen. In het spel kruip je in de huid van Dani Rojas, die moet proberen om de dictator omver te werpen. Hiervoor kunnen verschillende tactieken en technieken gebruikt worden. Zoals het er nu naar uitziet, verschijnt het spel begin 2021.

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 zou de spectaculairste versie van deze franchise worden. In tegenstelling tot de eerder uitgebrachte Gran Turismo Sport, staat bij deze versie van het spel de single player meer centraal. Er is dus ook weer sprake van een ouderwetse verhaallijn. Door verschillende keuzes te maken tijdens het spel, races te winnen en auto’s te kopen, kun jij jezelf ontwikkelen tot een echte racer.

Afhankelijk van de keuzes die je maakt, zullen er verschillende verhaallijnen verschijnen. Het is nog niet bekend gemaakt wanneer de game precies zal verschijnen, hierover heeft de ontwikkelaar Polyphony Digital nog geen besluit genomen. Naar verwachting zal dit ergens halfweg 2021 gebeuren.

Grand Theft Auto VI

GTA VI zou de allernieuwste en vetste game moeten worden die is uitgebracht door Rockstar. De nieuwe versie zal zich afspelen in Latijns-Amerika, en dan vooral in de jaren ‘70 en ‘80. De map wordt maar liefst 40x groter dan de map die wordt gebruik in GTA 5. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen dat de ontwikkeling ervan zo lang op zich laat wachten. Daarnaast wordt er zelfs gesproken over een terugkeer naar Vice City. Dit is een stad uit een van de oudere versies van de game.

Zoals bij voorgaande games staat ook GTA VI garant voor een goede verhaallijn. Afhankelijk van de keuzes die in het spel gemaakt worden, zal het spel zich op een andere manier gaan ontwikkelen. Dit maakt het spel enorm leuk en divers. Wederom is het mogelijk om met verschillende personages te spelen, waardoor het spel nog een extra dimensie krijgt.

The Lord of the Rings: Gollum

In deze game van de populaire serie staat Gollum centraal. De makers van de game vonden dit een prachtig onderwerp, aangezien Gollum continu verwikkeld zit in een tweestrijd. Twee verschillende stemmen die andere opdrachten geven. In het spel is het dan ook continu zaak om te kiezen voor één van de twee beslissingen die worden voorgesteld door het personage. 

In deze game is de verhaallijn dominerend. Dit in tegenstelling tot de hiervoor uitgebrachte games van Lord of the Rings. Daarnaast willen de makers het uitbrengen van de game samenbrengen met het uitkomen van de nieuwe serie van Lord of the Rings. Deze is exclusief op Amazon beschikbaar. 

Zoals je ziet zijn er meer dan voldoende games die eraan zitten te komen en die zeker het aanschaffen van een Playstation 5 waard zijn. Ken je zelf nou nog andere games die in 2021 worden uitgebracht? Laat het ons dan weten in de reacties!

 1.   
  deJob's avatar

  Smaken verschillen Ik zou deze games niet in mijn PS5 doen als ik ze cadeau had gekregen…

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  gta6 wil ik sowieso spelen maar betwijfel of die wel in 2021 komt, maar het zou wel super gaaf zijn als dat zal kloppen :).

 3.   
  Anoniem-1152395608's avatar

  Ik checkte gisteren toevallig wat reviews op deze site en vond die echt vet. Nu stuit ik middels Twitter toevallig op dit artikel van “2021” waarin ineens van alles verteld wordt over GTA6.. Daar gaat jullie geloofwaardigheid. Niet bepaald slim om dit soort nieuws uit te brengen op jullie site, doen alsof jullie meer van weten terwijl jullie letterlijk niets meer weten dat ons gamers door er een tijdspanne aan te geven is gewoon een stomme move.