Gameplay multiplayer Call of Duty: Black Ops Cold War gelekt

Met nog enkele dagen te gaan tot de onthulling van de multiplayer voor Call of Duty: Black Ops Cold War plaatsvindt, zijn er gameplaybeelden gelekt van, jawel, de multiplayer. In onderstaande video zien we een ronde in de modus VIP Escort. De map waarin dit alles zich afspeelt is Miami en ook de bekende neonverlichting mag uiteraard niet ontbreken.

De hele opbouw en gameplay, evenals de intro doet sterk denken aan Modern Warfare. Er zijn dan ook weinig verschillen aanwezig, maar toch zien we er enkele. De gelekte beelden betreffen een Alpha Build van de game. Het kan dus zomaar zijn dat er nog een aantal dingen worden aangepast.

 1.   
  BozeBever's avatar

  Ik geloof er geen snars meer van. Dit is geen lekken meer… dit is gericht naar buiten brengen onder het mum van een lek in de hoop dat er wat viral gaat. Doen ze slim daar… maar het valt nu wel op

 2.   
  mmx's avatar

  @BozeBever: wat jij zegt is waar.

 3.   
  Sander Klijn's avatar

  Nou, in dit geval niet. Het gaat namelijk om een streamer die per ongeluk live is gegaan voor zeven minuten. Toen hij eenmaal doorhad dat hij aan het streamen was, aangezien er notificaties binnenkwamen van mensen die hun abonnement verlengde, is hij meteen offline gegaan en de VOD verwijderd. Maar het kwaad is al geschied.

 4.   
  Sa.'s avatar

  @BozeBever: Dit blijft natuurlijk altijd lastig. Wat Sander ook aangeeft, het lijkt te gaan om een ietwat onhandiger streamer.

  Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel kanalen waar dit soort gameplay kan lekken, dat dit soort “toevaligheden” oprecht toevallig kunnen zijn.

  Het is een beetje een geval van: je kan het niet ontkrachten, maar ook niet bevestigen….

  In mijn optiek is het vrij onlogisch om als gigantische uitgever moedwillig Alpha beelden te delen waarbij je ook nog eens risico loopt ongeloofwaardig over te komen. Ik zie ook niet waarom dat nodig zou zijn, de game krijgt enorm veel aandacht van de pers en de grootste influencers maken er dagelijks content over. De hype is er echt nog wel tot 9 september, en daarna al helemaal.