Deathground wordt wellicht de next-gen Dino Crisis die we maar niet krijgen

Met de recente successen van de Resident Evil remakes schreeuwt de Capcom-achterban om een soortgelijke behandeling van de Dino Crisis-serie, maar Capcom lijkt daar niet veel mee te doen op dit moment. Het Britse Jaw Drop Games lijkt alsnog die wens te willen vervullen met Deathground, een survival horror game waarin A.I. dinosauriërs het op je gemunt hebben.

Fervente Kickstarter-snuffelaars zijn wellicht al eens op deze game gestuit, gezien Deathground sinds 8 juli heeft getracht om £80.000 bij elkaar te sprokkelen. Nu de campagne tot een halt is gekomen en het project met £118.097 ruimschoots diens doel voorbij is gestreefd, heeft Jaw Drop Games de recentelijk uitgezonden Future Games Show benut om de eerste pre-alpha beelden nogmaals met het publiek te delen.

Nogmaals, dit is erg vroege gameplay en er kan dus nog een hele hoop verbeterd worden, maar op het eerste gezicht ziet het er al hoopgevend uit. Sowieso heeft Deathground nog een dik jaar aan ontwikkeling te gaan, gezien Jaw Drop Games plannen heeft om de game in september 2021 op de pc uit te brengen. Mocht je interesse zijn opgewekt door deze vroege beelden, dan kun je uiteraard de game vast wishlisten op Steam.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren