Verken het luchtruim met de teaser trailer van Project Wingman

Gesp jezelf maar eventjes goed vast en bereid je voor op digitale G-krachten, want Sector D2 heeft zojuist een nieuwe teaser trailer van Project Wingman gelanceerd. Wie zich al helemaal heeft verlekkerd met games als Ace Combat, kan nu ook weer aardig aan z’n trekken komen.

Project Wingman – welke bijna drie keer het benodigde bedrag via Kickstarter wist te vergaren – plaats de speler in de cockpit van een fighter jet, waarbij het de bedoeling is dat je zo veel mogelijk andere ‘aces’ uit het luchtruim knalt. Altijd leuk, al zeg ik het zelf. Dichterbij het vliegen in een straaljager kom je niet, en je hoeft niet eens bang te zijn dat je je helm vol barft of out gaat door de G-krachten.

Wanneer Project Wingman uitkomt weten we nog niet exact, maar een release van zomer 2020 is inmiddels gegeven. Dat geeft je nog even de tijd om de demo te downloaden en je vliegkunsten bij te spijkeren, zodat je niet na 10 seconden al uit de lucht dondert. Uiteraard kun je de game al wel vast wishlisten op Steam.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren