Trailer van Negative Atmosphere prikkelt je Dead Space-zintuigen

Eenieder die de zenuwslopende suspense en gruwelijke sterfscènes van Dead Space nog voor de geest kan halen – en deze het liefste weer eens zou willen ervaren op de huidige platforms – heeft er een titel bij om in de gaten te houden. Ontwikkelaar Sunscorched Studios doet met Negative Atmosphere een gooi naar de titel ‘spiritueel opvolger van Dead Space’ en lijkt daar behoorlijk in te slagen.

Hoewel de game pas enkele maandjes in ontwikkeling is en we deze voorlopig dus nog niet hoeven te verwachten, heeft Sunscorched Studios al wel een korte gameplay teaser online gezet waarin overduidelijk de Dead Space-invloeden terug te vinden zijn. Het enige wat we te zien krijgen is hoe de protagonist het loodje legt – iets wat in Dead Space meestal voor vunzige taferelen zorgde – maar in deze ruime minuut wordt al wel vies duidelijk waar de ontwikkelaar heen wil met Negative Atmosphere.

Nogmaals, de ontwikkeling van de game staat nog in de kinderschoentjes, dus vergeef het team de knullige voice-overs. Wat mij betreft is Negative Atmosphere er eentje om in de gaten te houden gezien EA toch niks meer lijkt te doen met Dead Space, ook al beloofde EA in 2014 dat men nog wel eens iets met de franchise zou doen. Mocht je jouw steentje willen bijdragen, dan kun je terecht op de Patreon van Sunscorched Studios om een donatie te maken.

  1.   
    mmx's avatar

    Het lijkt inderdaad op dead space.hier ben ik benieuwd naar.

  2.   
    ChielB's avatar

    Zeker iets om in de gaten te houden. Dead Space was heerlijk. Iets lomper qua verhaal een dialoog kan geen kwaad. In dat opzicht was DS zelfs vrij netjes.