Paradox Interactive deelt eerste gameplaybeelden van gangstergame Empire of Sin

Paradox Interactive en Romero Games hebben goed nieuws voor iedereen wannabe-crimineel die denkt dat hij of zij in de verkeerde eeuw is geboren. Vol trots presenteren beide partijen de eerste gameplay trailer van Empire of Sin, dé game voor iedereen die vindt dat Willem Holleeder maar een softie is en Al Capone een echte baas was.

In Empire of Sin is het namelijk aan jou om je eigen criminele imperium op te bouwen en in stand te houden. Het drooggelegde Chicago in de jaren ’20 ligt in Empire of Sin voor het oprapen, maar alleen kun je dat natuurlijk niet. Je zult dus aardig wat ongure typetjes moeten hosselen om je illegaal vergaarde poen bij elkaar te sprokkelen en het te behouden, want je bent niet de enige Don in spe die dat idee heeft. Afijn, benieuwd hoe dat eruit gaat zien? Klik snel op play, ouwe sjacheraar!

Genoeg gezien? Mooi, dan kan ik alleen nog maar vertellen dat je nog wel eventjes op de game moet wachten. Empire of Sin komt namelijk pas in het voorjaar van 2020 op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc uit. Dat geeft je in ieder geval ruim de tijd om aan je “Eeeeeeey”, je “Badda-bing, badda-boom” en je handgebaren te werken. Capiche? Fugget about it…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren