Er opent binnenkort een Pokémon-center in Londen

Leuk nieuws voor mensen die dit najaar een tripje gepland hebben naar de hoofdstad van onze westerburen. Er opent binnenkort een heus Pokémon-center in Londen. Zonder Blissey die je aankopen afrekent, helaas.

Vandaag maakte The Pokémon Company bekend dat er, voor het eerst in Europa, een Pokémon-center wordt geopend. De pop-up winkel vestigt zich in Londen, in het Westfield Shepperds Bush Shopping Centre. Voor een zeer gelimiteerde tijd is het center open om al jouw stoutste Pokémon dromen te verwezenlijken. Van knuffels tot sleutelhangers tot kleding: Als het Pokémon gerelateerd is, is het te koop in dit Pokémon-center. Ook zijn er exclusieve producten te vinden die nergens anders worden verkocht. Het center is van 18 oktober tot en met 15 november open voor alle die-hard Pokémon-fans.

Dat er gekozen is voor Londen is waarschijnlijk geen random keuze geweest. De verhaallijn van de nog uit te gekomen Pokémon Shield en Pokémon Sword speelt zich namelijk af in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn al eerder Pokémon Centers geopend in Japan, de Verenigde Staten en Singapore.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren