Pikachu komt tegenwoordig ook op je bruiloft

Ben jij helemaal weg van Pokémon en wil je je grootste passie ook laten zien op de mooiste dag van je leven? Het kan nu allemaal in Japan. Daar is een bedrijf gespecialiseerd in trouwerijen gaan samenwerken met The Pokémon Company om officiële Pokémon-bruiloften aan te bieden.

We hebben het hier niet over een lousy bedankkaartje met een Pikachu erop. Nee, het bedrijf pakt helemaal uit. Zo krijgen zowel de bruid als de bruidegom elk een Pikachu mascotte om hen de ceremonie door te loodsen. Verder is alles ondergedompeld in het Pokémon-thema. Van de ceremonie tot het eten en de taart; alles wordt bedolven onder jouw favoriete pocket monsters. Zelfs de officiële trouwakte heeft Pokémon als thema.


Ben je benieuwd of zelfs geïnteresseerd? Op de Japanse Pokémon website zijn meer foto’s en impressies van de officieel gelicenseerde trouwerijen te vinden. Nu nog even naar Japan om het allemaal te fixen.

Heb jij altijd al willen trouwen terwijl jouw favoriete game-mascottes aanwezig is? Welke game gaat het thema worden van jouw bruiloft? (met goedkeuring van jouw aanstaande, hopelijk..)

  1.   
    mmx's avatar

    Helaas ik ben al getrouwd en teken ik niet twee keer voor een boterbriefje maar ik vind dit wel leuk.

  2.   
    nanathan's avatar

    Ziet er netjes uit. Het ziet er echt nog een bruiloft uit en geen kinderfeest.
    Zo een pikachu pak op een warme trouwdag in juli zou ik wel niet aanraden.