Planet Coaster gaat samenwerken met de Ghost Busters

De meest uitgebreide themapark-simulatie van dit moment krijgt een bijzondere samenwerking. Was het eerder al mogelijk om karts van Knight Rider te gebruiken in Planet Coaster, nu zal Ghost Busters een rol gaan spelen in de nieuwe DLC van de game. Middels onderstaande trailers wordt de samenwerking aangekondigd.

De samenwerking gaat best ver, want twee van de oorspronkelijke acteurs zullen hun stem verlenen in de nieuwe Story Mode van de game. Dan Aykroyd en William Atherton zullen te horen zijn als Raymond Stantz en Walter Peck. Daarnaast worden er twee nieuwe aanpasbare attracties toegevoegd. Allereerst is daar de RollerGhoster, waarin Slimer een rol krijgt en The Ghostbusters Experience is een dark ride waar je op spoken kunt schieten voor punten. Overigens kun je dat als speler ook zelf proberen.

Het pakket wordt natuurlijk afgemaakt met gethematiseerde attributen uit de films, zodat je je park volledig in Ghost Busters-stijl kunt maken. Een releasedatum is nog niet bekend, maar dat zullen we zo snel mogelijk delen hier op Gamersnet.nl. Frontier Games staat niet stil op het moment, want naast deze aankondiging wachten we ook met spanning op Planet Zoo!

  1.   
    the ultimate gamer boss's avatar

    Haha master