Earthworm Jim komt na 20 jaar terug

Het is al even geleden sinds er een Earthworm Jim-game in de maak is geweest en er zijn dan ook al eerder geluiden geweest dat deze worm z’n comeback maakt. Maar nu lijkt alles er dan toch op te wijzen dat Earthworm Jim echt terug komt.

De game wordt een exclusive voor de nieuwe console van Intellvision; de Amico. Het bedrijf heeft ook meteen alle oude medewerkers, die ook aan de vorige edities hebben gewerkt, opgetrommeld om aan deze klus te beginnen. Grote kans dus dat het een oud, vertrouwd gevoel geeft wanneer je weer met je favoriete pier gaat spelen. Of je ook weer kan touwtjespringen met je eigen lichaam is nog onduidelijk, maar fingers crossed, want wie wil dit nu niet?

Benieuwd wat Intellvision in petto heeft? Houdt dan het YouTube-kanaal of Twitch van het bedrijf in de gaten. Gisteren is er namelijk een video gepost over de eerste design meeting die het team heeft gehad over de nieuwe game.

Een precieze release datum is nog niet bekend. Wel weten we dat de Amico-console pas in het najaar van 2020 wordt gelanceerd. Nog eventjes wachten dus, helaas..

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren