Eerste filmtrailer Sonic The Hedgehog gaat snel

De harige Sonic was al te zien op een eerste filmposter, maar hier is dan eindelijk ook de eerste trailer van de Sonic The Hedgehog speelfilm die later dit jaar moet verschijnen.

Met onder andere de stem van Ben Schwartz als Sonic zelve en Jim Carrey in een glansrol voor Dr. Ivo Robotnik, lijken filmstudio Paramount Pictures en SEGA zich klaar te maken voor een forse actiekomedie over de blauwe egel:

De setting van de film lijkt zich op Amerikaans grondgebied te vestigen, rond San Francisco. Daar wordt Sonics immense snelheid opgemerkt door militaire inlichtingsdiensten, die Robotnik in willen schakelen om het potentiële gevaar te vinden en te neutraliseren. Voor Sonic en zijn nieuwgevonden politievriend Tom Wachowski wordt het op hun beurt de taak om Robotnik af te troeven en, blijkbaar, de wereld te redden.

Onder de cast vallen ook Neal McDonough (bekend van vele DC Comics-series) en James Marsden (Westworld) in de rol van Sonics kameraard Tom.

Sonic The Hedgehog moet deze november richting de bioscopen racen. Momenteel bevindt de verfilming van het iconische game-figuur zich in de postproductiefase.

 1.   
  SaiyanMaster's avatar

  Mijn god. Dacht dat jaffar slecht gemaakt was..

 2.   
  tijn80's avatar

  @SaiyanMaster: Jaffar?

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  @tijn80: Neem aan dat hij Jafar uit de nieuwe Aladdin-verfilming bedoelt, die moet volgende maand ook alweer verschijnen.

 4.   
  tijn80's avatar

  @Tom Kauwenberg: Net even de trailer van Aladdin bekeken. Inderdaad geen iconische Jafar, maar op zich lijkt hij prima.

  Ben geen Jim Carey fan en ben altijd sceptisch bij game-verfilmingen. De laatste die ik (gedeeltelijk) heb gekeken, is AC. Vond het helemaal niks.

 5.   
  SaiyanMaster's avatar

  @tijn80:
  Ja die van Aladin…die er niet totaal niet op lijkt. Jafar*

 6.   
  Rolf31's avatar

  Een succes? Ik denk het niet. Vermakelijk? Misschien…

 7.   
  mmx's avatar

  @tijn80: ik ben het met jou eens games verfilmen zijn meestal missers eerste klas.

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Jim Carrey is ook flink afgegleden zeg, de tering..

 9.   
  Micboom's avatar

  Heel diep afgegleden die jim Carey.
  Niet echt een film voor mij. Ik wacht op John Wick 3

 10.   
  Daniel Z's avatar

  Tja, als Sonic al jaren in de afgrond ligt, kun je er maar beter nog meer op schijten. Jim Carrey kan de film echter nog enigszins leuk maken. Lang geleden dat ik hem heb gezien waar ik om kon grinniken.