Gamer tijdens eSports-toernooi bekogeld met krab

Recentelijk was er een opmerkelijke aanval tegen een eSport-gamer tijdens een Super Smash Bros. Melee-toernooi. Er werd een erg bijzonder voorwerp gegooid naar de Argentijns-Amerikaanse Juan DeBiedma, namelijk een krab.

Nadat Juan DeBiedma, ook wel Hungrybox genoemd, gewonnen had van tegenstander Joseph “Mango” Marquez, werd het een fan in het publiek allemaal te veel. De toeschouwer gooide een meegesmokkelde krab naar de winnaar van het toernooi. Gelukkig voor beide partijen kwam de krab niet daadwerkelijk in contact met DeBiedma. Nadat hij zijn tegenstander een hand had gegeven pakte hij de krab op en uitte zijn ongenoegen naar het publiek. Ook laat de speler van Team Liquid op Twitter van zich horen om de situatie te verduidelijken:

De toeschouwer die de krab meesmokkelde is voorlopig niet meer welkom bij eSport-toernooien. Helaas kan de badass krab zijn stoere verhaal niet meer aan zijn vriendjes en vriendinnetjes vertellen, want deze arme stakker was al dood toen hij werd gegooid. Steek vanavond allemaal een kaarsje aan voor dit enorme verlies #crablivesmatter

  1.   
    KevinW's avatar

    Crabrave for smash?!?!

  2.   
    fantasyfreak's avatar

    So there’s this Giant Enemy Crab.

  3.   
    Puddingboom's avatar

    #crablivesmatter

    Ik had stiekem op een king’s crab gehoopt.